Fallabda

2024.03.13. 18:49

Félmilliós támogatás a 11 éves egri tehetségnek

Az Egri Squash SE 11 éves játékosa, Kun Krisztina mert nagyot álmodni. Pályafutásához támogatást remélve, szívhez szóló levelet írt, kérése pedig meghallgatásra talált a TrintonLife csoport részéről.

Bódi Csaba

Kun Krisztina és Haraszti Péter. Mindketten az „ütős megoldások” hívei

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

„Kun Kriszti levele Walitschek Csilla nénihez” – írta a fallabdázó leány. A TritonLife egészségügyi szolgáltató üzletfejlesztési és HR-igazgatója először azt hitte, ugratja valaki, de elolvasva a sorokat, közbenjárt Kriszti érdekében. Ennek köszönhetően a 11 éves játékos 500 ezer forintos támogatást kapott álmai megvalósításához. A pénzadományt a Leányka úti Invest Sportcentrumban a szerda délutáni edzést megelőzően adta át a tehetségnek a TritonLife alapító vezérigazgatója, Haraszti Péter.

– Az Egri Vízilabda Klub és az Eger Labdarúgó Sport Kft. után immár az Egri Úszó Klubbal is stratégiai együttműködést kötöttünk, hogy a sportolók, illetve családtagjaik könnyebb és gyorsabb hozzáférést kapjanak a magas minőségű egészségügyi szolgáltatáshoz – mondta Magyarország legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő magánegészségügyi szolgáltatójának igazgatója. 

– Egyéni sportágat és sportolót  először most támogatunk, mert úgy véljük, Krisztina kiváló példája annak, hogy remek hozzáállással, kitartó munkával és szorgalommal jelentős eredményeket lehet elérni. Ez meglehetősen ritkának számít ebben a korosztályban és nemcsak a fiatalok számára tekinthető követendőnek.

Kun Krisztina a 13 éven aluliak között bontogatja szárnyait, olyan erényeket csillogtatva, amelyek nagy reményekre jogosítanak. Ehhez családja nyugodt, kiegyensúlyozott hátteret biztosít, míg a szakmai előmenetelt edzőként és menedzserként Gulyás István segíti. A leányzónak kontinentális szinten előbb Wrocław-i korosztályos viadal kínál megméretést, majd Birmingham várja, ahol már a világ élvonalának tagjai képviseltetik magukat. A kapott pénznek tehát bőven meg lesz a helye. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában