Kézilabda

2024.03.01. 10:49

Pokoli hangulat és férfias csata vár a Gyöngyösre Komlón

Bő egy hét alatt a harmadik bajnoki mérkőzését játssza a HE-DO B. Braun Gyöngyös férfi csapata, amely szombaton 18 órától a kiesés elöl menekülő Komló vendégeként lép pályára.

Sike Károly

Ubornyák Dávidék (jobbról) hazai pályán legyőzték a komlóiakat

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I. 18. fordulójának mérkőzése:

CARBONEX-KOMLÓ (12.)–HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (9.)
Komló, Sportközpont, szombat, 18.00. V.: Bócz, Wiedemann.
A tavaszi szezon legsűrűbb időszakát éli a mátraaljai gárda, amely az elmúlt szombaton a Telekom Veszprémmel, kedden pedig a Ferencvárossal játszott bajnoki mérkőzést. A gyöngyösi pontok egyik mérkőzésen sem gyarapodtak, ez Baranyában nagyobb eséllyel változhat. 

– Sokat kivett a játékosokból az elmúlt két bajnoki, de nincs időnk siránkozni – fogalmazott a gyöngyösiek vezetőedzője, Bíró Balázs a klub honlapján. – Újabb nehéz összecsapás vár ránk, ráadásul hosszú utazás előzi meg a találkozót. Vélhetően pokoli hangulat vár ránk egy sikerre éhes ellenféllel. Rengeteg ütközéssel, fizikai párharccal tarkított mérkőzésre készülünk, amit természetesen szeretnénk megnyerni. A keddi fővárosi csata után sok idő nem állt rendelkezésre, de nem a kifogásokat kell keresni, hanem megoldást.

A két csapat őszi mérkőzésén a HE-DO B. Braun Gyöngyös hazai pályán 30–24-re nyert. A kiesés elkerüléséért küzdő baranyaiak jelenleg négypontos hátrányban vannak a tabellán a gyöngyösiekkel szemben.

A további menetrend

MÁRCIUS 1., PÉNTEK
18.00: PLER-Budapest–Dabas KC
18.30: MOL Tatabánya KC–HSA NEKA
MÁRCIUS 2., SZOMBAT
18.00: Balatonfüredi KSE–OTP Bank-Pick Szeged
18.00: Csurgói KK–CYEB-Budakalász
18.00: Fejér B.Á.L.-Veszprém–FTC-Green Collect
MÁRCIUS 10., VASÁRNAP
17.00: Telekom Veszprém–QHB-Eger

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában