Kick-box

2024.03.12. 21:45

Rákóczi Reni tanítványa sikert sikerre halmozott Békéscsabán

A hatvani születésű kick-box világbajnok, Rákóczi Reni hivatalos Facebook-oldalán számolt be tanítványa legújabb sikeréről.

Heol.hu

Kick-box diákolimpia országos döntőt rendeztek a hétvégén Békéscsabán - osztotta meg közösségi oldalán Rákóczi Reni, hozzátéve, hogy az egyik tanítványa is részt vett a megmérettetésen.

- Alina két szabályrendszerben indult. Fegyelmezett, technikás küzdelmeket vívott light contactban és pointfightingban is. Tegnap két éremmel gazdagodtunk, amiből az egyik a legszebben csillog, de a bronznak is nagyon örülünk, mert izgalmas és szoros mérkőzésen maradtunk alul hosszabbításban - írta a hatvani amazon bejegyzésében.

- Köszönjük a szervezést Dezső Debreczeni, a bíráknak az egész napos munkáját, hiszen késő estig folytak a küzdelmek. A versenyzők komoly mentális terhelést kaptak a tegnapi napon, voltak olyan szabályrendszerek amik között több óra is eltelt, hogy újra tatamira tudjanak állni a gyerekek - tette hozzá a Facebookon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában