Labdarúgás

2024.04.24. 20:28

Digi-Eger: előnyben az UVSE az elődöntős párharcban

Az egyik fél második győzelméig tartó elődöntős párharc első mérkőzésén az alapszakasz győztes UVSE pályaválasztóként kilenc góllal nyert a negyedik helyezett Digi-Eger ellen.

Heol.hu

Az egri védelem nem volt kellően hatékony

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. elődöntős párharcának 1. mérkőzésén:

UVSE–DIGI-EGER 17–8 (3–2, 3–1, 6–3, 5–2)
Budapest, Hajós-uszoda. V.: Kun Gy., Debreceni N.
UVSE: Magyari – Aubéli 2, Lendvay Z. 3, Baksa, Faragó K. 5, Rybanska 3, Peresztegi Nagy 3, Hajdú K. Csere: Mácsai, Golopencza N., Varró E. 1, Tiba, Irmes. Edző: Benczur Márton
EGER: Torma – Szilágyi D. 4, Parkes, Katona Zs., Balorio, Bódi F. 1, Szellák 1. Csere: Balogh V. (kapus), Borsi I., Sóti L., Weston, Lendvai N., Pogonyi 2. Edző: dr. Sike József
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 14/9, ill. 13/2.
ÖTMÉTERESBŐL: –, ill. 3/3.
KIPONTOZÓDOTT: Golopencza N. a 30., Bódi F. a 32. perc.

A második negyed közepéig tartotta a lépést az Eger az UVSE-vel. Ekkor a fővárosiak sorozatban három gólt szerezve 7–3-as előnyre tettek szert, majd a harmadik negyed végén már 12–6-ra vezettek a lila-fehérek. Innen már nem volt visszaút a vendégeknek, akik szombaton a Bárány-uszodában egyenlíthetik ki a párharcot.
BENCZUR MÁRTON: – Nálunk az előny, a gólaránynak nincs jelentősége. A védekezésben adódtak hibák, ennek ellenére büszke vagyok a csapatra. Az eredményjelző nem hazudik, ez egy nagyon magabiztos győzelem volt.
DR. SIKE JÓZSEF: – Nem tudtunk bravúrt véghez vinni. Fizikálisan felőröltek bennünket, és amikor emberelőnybe kerültünk, már nem tudtuk azt érvényesíteni. A tizenkettőból kettő nagyon kevés. Hacsak a felét belőjük, ott lettünk volna a sarkukban. Ebben ennyi volt, meglátjuk mire megyünk szombaton. Egy biztos, nem adtuk fel!
AZ EGYIK FÉL 2. GYŐZELMÉIG TARTÓ PÁRHARC ÁLLÁSA: 1–0, az UVSE javára.
KÖVETKEZIK: Digi-Eger–UVSE, április 27., szombat, 12.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában