Birkózás

2024.04.05. 12:40

EVSI: öt hazai versenyzőért szoríthatunk az egri U17-es ob-n

Tizenegy súlycsoportban hirdetnek győztest április 7-én, vasárnap, a kötöttfogású birkózók ifjúsági országos bajnokságán. Az eseménynek az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok ad otthont.

Sike Károly

Madarasi Gábor (elöl) öt versenyzőjéért szoríthat

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A házigazda Egri Városi Sportiskola (EVSI) versenyzői közül többen még serdülőként szerepelnek az idősebbek között. Madarasi Gábor tanítványai közül várhatóan Ónodi-Andrade Olivér, Kovács Keve Vazul, Juhász Imre, Kazinczy Bálint és Jakab Norbert lép szőnyegre. Farkas Péter kéztörés, míg Juhász Koppány térdműtét miatt hiányzik a seregszemléről. A versenyt három szőnyegen bonyolítják, a küzdelmek 10 órakor kezdődnek.
Az ifjúsági korosztályban a 2007-2008-ban született versenyzők nevezhetnek, valamint a külön engedéllyel rendelkező 2009-ben született sportolók is szőnyegre léphetnek. 

Az országos bajnokság kvalifikációként is szolgál a június 24. és 30. között a szerbiai Újvidéken sorra kerülő U17-es Európa-bajnokságra, valamint az augusztus végén esedékes jordániai világbajnokságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában