Labdarúgás

2024.04.22. 17:20

Gyöngyösi AK: az FTC bajnokavatóján az U11-es csapat tagjai is a pályán a ünnepeltek

Szülői kezdeményezésre gyermeknapi meglepetést készítettek a Gyöngyösi Atlétikai Klub U11-es korosztályú labdarúgóinak. A hatás nem maradt el

Bódi Csaba

A Gyöngyösi AK U11-es csapatának tagjai a Groupama Stadionban léptek pályára

Forrás: Beküldött fotó

– A Ferencváros–Kisvárda NB I.-es labdarúgó-mérkőzésre szerettük volna elvinni a srácokat – közölte Herczeg Ferenc. 

– Szülőként kerestem meg elektronikus levélben a zöld-fehér klubot, megoldásért arra, miként tudják a szurkolói kártyával nem rendelkező gyerekeket beengedni a találkozóra, illetve, dedikáló kártyát kértem az ifjaknak. A válasz 24 órán belül megérkezett a Fraditól, miközben nagyon köszönték, hogy hozzájuk fordultam és jelezték, hogy két napon belül kollégájuk felhív egyeztetésre.

A GYAK-játékos édesapját másnap a Fradi Suli Program projektfelelőse kereste és mielőtt bármit is kérdezhetett volna a szülő, a szóban forgó korosztályos csapatot az edzőkkel együtt vendégeként meghívta az említett mérkőzésre az FTC képviselője.

– A sors pikantériájaként az élet úgy hozta, hogy ezen a meccsen biztosította be a Fradi a 2023/2024-es NB I. bajnoki címét – folytatta Herczeg Ferenc. – Nyugodtan mondhatom, hogy nemcsak a gyerekeknek jelentett meglepetést és életre szóló élményt, hanem az edzőknek és a felnőtteknek is. 

Nagyon jó volt látni a mosolygós arcokat, ahogy mindannyian igazán jól érzik magukat.

Kevesen mondhatják el magukról, hogy az ország meghatározó labdarúgó-csapatának a bajnokavatásán jelen voltak a stadionban és még a „szentély” gyepére, a játéktérre is ráléphettek, ami nagyon ritka lehetőségnek számít. Nem beszélve arról, hogy a szerencsésebbek akár még játékosokkal is pacsiztak és/vagy fotót készítettek velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában