Labdarúgás

2024.04.22. 14:38

Kilencedik alkalommal találkoztak az Egri Spartacus SK Baráti Társaságának tagjai

A 44 meghívott tag közül 29 jelent meg az Aranysíp Étteremben tartott hétfői összejövetelen, ahol az átlagéletkort 76,5 év jelentette.

Bódi Csaba

A 2024-es találkozó résztvevői

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

A 2016-ban alapított Egri Spartacus SK Baráti Társaságának „motorja”, Várkonyi Ferenc kilencedszer szólt az egybegyűltekhez. A szervező vendégként és támogatóként üdvözölhette Forgó Jánost, az Eger Sikeréért Egyesület elnökét, aki hathatós segítséget nyújtott a Felsővárosi Sporttelepen 2023. december 1-jén avatott emléktábla elkészítéséhez. Legutóbb ezen, a Szpari szenirorok által kezdeményezett rendezvényen találkoztak a hajdani futballisták, akik ezúttal is örömmel üdvözölték egymást. 

A 2023-as találkozó óta halálozás miatt hét fővel csökkent a Baráti Társaság, amelynek legfiataljabbja a 62 éves Gömöri Ottó, legidősebb tagja pedig a 92 esztendős Polonkai László. Sajnos azonban ezúttal egyikük sem vett részt az eseményen.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában