Labdarúgás

2024.04.11. 14:51

MLSZ: a futballért kifejtett munkát ismerik el - várják a javaslatokat

A Heves vármegye labdarúgásáért díj odaítéléséhez vár javaslatokat a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves Vármegyei Társadalmi Elnöksége és Igazgatósága.

Bódi Csaba

Legutóbb Vig Zoltán (balról), Lukács György, Horváth Tamás és Balázs Tihamér vehette át az elismerést

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A szervezettől származó felhívásban kitérnek arra, hogy a kiírók kiemelt figyelmet szentelnek azon személyek elismerésének, akik vármegyénk labdarúgásáért sokat tettek az elmúlt években. A díjjal a labdarúgásban kifejtett munkásságot és emberi magatartást ismerik el. A jelölésnél az alábbi kritériumokat kéretik figyelembe venni. 

Az elismerés adományozható azoknak, akik Heves vármegye sportfejlesztése érdekében a labdarúgás területén hosszú időn keresztül példamutató és sportszerű, valamint kiemelkedő tevékenységet fejtettek ki. Elméleti vagy gyakorlati munkájuk révén kiemelkedő módon hozzájárultak szűkebb hazánk korszerű és eredményes labdarúgás-oktatásához, játékosneveléséhez, a versenyzés biztosításához és versenyeztetés megvalósításához. 

Labdarúgó, edző, játékvezető, sportvezető és/vagy támogató szerepkörben kimagasló színvonalú, valamint eredményes tevékenységet végeztek. 

Az utánpótlás fejlesztésében, feltételeinek megteremtésében kiemelkedő érdemeket szereztek. Az infrastrukturális beruházásokhoz, létesítmények építéséhez-felújításához kiemelkedő módon hozzájárultak. Az egész vármegyét, egy települést és környéket átfogó, labdarúgással összefüggő, hosszú időn keresztül kiváló és eredményes közösségi tevékenységet fejtettek ki.

A [email protected] e-mail-címre az ajánlások beküldésének határidejét április 30-ban határozták meg. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában