LABDARÚGÁS

2021.04.14. 20:51

A megyei labdarúgásért végzett kimagasló munka díja

Május 15-ig várják az ajánlásokat a „Heves Megye Labdarúgásáért” díjra a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves megyei igazgatóságán.

B. Cs.

Puhl Sándor (középen) volt az egyik 2020-as díjazott Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Tavaly Puhl Sándor játékvezető és a gyöngyösi Energia SC elnökhelyettese, Kurfürst István vehette át az elismerést, amelyet 2006 óta adományoznak az arra érdemesnek találtatott sportembereknek. A megyei igazgatóság idén is várja a díj odaítéléséhez szükséges javaslatokat olyan személyekre, akiknek a labdarúgásban elért munkásságát és emberi magatartását jutalmazhatják.

Puhl Sándor (középen) volt az egyik 2020-as díjazott Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A díj annak adományozható, aki a megye sportfejlesztése érdekében a labdarúgás területén hosszú időn át példamutató tevékenységet fejtett ki. Elméleti vagy gyakorlati munkája révén kiemelkedő módon hozzájárult a korszerű és eredményes labdarúgás-oktatás, nevelés, versenyzés és versenyeztetés megvalósításához. Labdarúgóként, edzőként, játékvezetőként vagy sportvezetőként kimagasló színvonalú tevékenységet végzett. Az utánpótlás fejlesztésében, annak feltételei megteremtésében jelentős érdemeket szerzett. A létesítmények (pálya, öltöző) építéséhez, felújításához hangsúlyos módon hozzájárult. Az egész megyét vagy egy település és környékét átfogó, labdarúgással összefüggő, hosszú időn átívelő kiváló közösségi munkát végzett – életműdíj elismerésként.

A jelöléshez szükséges tudnivalók és a jelölőlap itt található:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában