Labdarúgás

2024.04.05. 11:34

NB III.: megújult lelátó várja a szurkolókat az Eger–Hatvan rangadón

Egerbe látogat az FC Hatvan az NB III. Északkeleti csoportjának 23. fordulójában. A sereghajtó Gyöngyösi AK a Sényőt fogadja.

Sike Károly

Megújult lelátó várja az egri szurkolókat a Szentmarjay-stadionban

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

VASÁRNAP, 16.00:

EGER SE (8.)–FC HATVAN (11.)
Eger Szentmarjay Tibor Városi Stadion. V.: Mugari Gergő (Deme R., Vargha T.)
A vármegyeszékhelyi gárda tíz veretlen mérkőzést követően, 168 nap után szenvedett vereséget az előző fordulóban. Salgótarjánban 3–1-es hazai győzelem született, amivel a nógrádiak elmozdultak a kiesőzónából. Ezzel együtt az egriek stabil pozíciót tudhatnak magukénak. Nyolc fordulóval a bajnokság zárása előtt a dobogós DVSC II.-vel szemben kilenc pont a hátrány, míg a kieső helyektől tíz pontra távolodtak Gíber Attiláék.
Az FC Hatvan a mezőny legtöbb döntetlent (9) játszott csapata. Ám fontosabb velül kapcsolatban, hogy négy mérkőzés óta veretlenek, miközben két igazán nagy skalpot is ejtettek. Putnokon és otthon a Cigánd ellen is Karácsony Dávid 11-es gólja jelentette a három pontot. A Zagyva-partiak minden bizonnyal tele önbizalommal érkeznek a Szentmarjay-stadionba, ahol a pillanatnyi forma dönthet a pontokról.
A mérkőzés kezdőrúgás két korábbi ESE-játékos Varga Iván és Zágonyi Sándor végzi el, a szurkolók pedig már a megújult lelátón követhetik figyelemmel az eseményeket.
ŐSSZEL: 1–1

GYÖNGYÖSI AK (16.)–SÉNYŐ FC SELYEM-BER (13.)
Gyöngyös, Kömlei Károly Sporttelep. V.: Németh Gergely (Kulcsár D., Kovács L. R.).
A sereghajtó mátraaljai gárda kiesése szinte már borítékolható, Majzik Zoltán tanítványai a hátralévő fordulókban a becsületükért is küzdenek. A pontszerzés legutóbb a tavaszi nyitányt jelentő egri fellépésen sikerült (1–1), azóta négy mérkőzésen is vesztesen hagyták el a pályát Szabó Tamásék. Mi több, ezeken a találkozókon gólt sem szereztek a gyöngyösiek.
A Sényő ádáz harcot folytat a kiesés elkerüléséért. A gárda az elmúlt négy mérkőzésén nyeretlen maradt, legutóbb március 3-án, Hatvanban nyertek Nagy Sándor tanítványai.
ŐSSZEL: 2–1

A további menetrend

ÁPRILIS 7., VASÁRNAP
11.00: DVTK II. F4R–Kisvárda II.
14.00: DVSC II.–SBTC
16.00: Tiszafüred–DEAC
16.00: Putnok–REAC
16.00: Cigánd–Újpest II.
16.00: Tiszaújváros–Karcag

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában