Labdarúgás

2024.05.26. 20:43

A hevesiek kapujában „Puska” hárította a lövéseket

Szezonbeli tizedik győzelmét Pusoma Róberttel (Puska) a kapuban szerezte meg a hevesi csapat a Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 28. fordulójában.

Heol.hu

Pusoma Róbert ezúttal a pályán belülről vezényelt

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

HEVESI LSC II.–POROSZLÓ 3–1 (1–1)

Heves, 80 néző. V.: Sohajda László (Koren T., Tasi D.).
HEVES: Pusoma R. – Bóta B., Lakatos G., Dányi A. (Török M., 51.), Kovács E., Molnár B., Lakatos M., Kiskartali M., Bárány Sz., Gacsal B., Ugrai A. Játékos-edző: Pusoma Róbert.
POROSZLÓ: Nagy I. – Demjén D., Vizes B. (Balogh M., 61.), Tuza Zs., Hajnal M., Kiss G., Vadnai B., Susányi Z., Kovács I., Balogh A., Hajdu M. Játékos-edző: Menyhárt Attila.
GÓL: Dányi A. (5.), Kiskartali M. (53.), Lakatos M. (85.), ill. Kovács I. (42.).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. Susányi Z., Tuza Zs., Balogh A., Nagy I.

PUSOMA RÓBERT: – Könnyen induló mérkőzést a végén nehézzé tettük.
MENYHÁRT ATTILA: – Az első félidőben egy félszezonyni helyzetet kihagytunk, majd a második félidőben 1–1-nel büntetőt hibáztunk. Utána visszaestünk a hetekkel ezelőtti mentális állapotba, amiről kezdtem azt hinni, hogy már kinőttük. Ezelőtt 20 évvel sem szerettem a vasárnapi meccseket, ez a mai nap után sincs másképp. Gratulálok a hevesieknek, azt csináltak, amit kell.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában