Labdarúgás

2024.05.26. 20:19

Eger SE: a fiatalokkal tűzdelt csapat háromgólos vereséget szenvedett Diósgyőrben

A 16 éves Koczka Krisztoferrel és az egyaránt 17 esztendős Molnár-Nagy Marcellel, valamint Hamar Botonddal a kezdőcsapatban szenvedett háromgólos vereséget az Eger SE az NB III. Északkeleti csoportjának 30., utolsó fordulójában.

Heol.hu

Győzelmükkel bennmaradtak a diósgyőriek

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

DVTK II.–EGER SE 3–0 (2–0)

Miskolc, DVTK Stadion, 300 néző. V.: Muhari Gergő (Sinkovicz D., Bencze A.).
DVTK: Bánhegyi B. – Bacsa B., Komlósi B., Ferencsik B., Lajcsik V. – Szamosi Á, Ferencsik S., Demeter M. (Sipos Zs., 86.) – Balázsi L. (Tóth Zs., 68.), Fekete V. (Sáreczki Sz., 68.), Lescsinszki Y. (Hetyei Sz., 75.). Vezetőedző: Szamosi Tamás.
EGER: Molnár-Nagy M. – Hamar B., Balázs P., Juhász G., Nagy Á., Nagy-Kolozsvári D. (Zvara D., 27.) – Kispál T. (Farkas G., 66.), Géringer T., Oláh B. (Neufeld T., 76.) – Berecz K., Koczka K.  (Barta D., 76.). Vezetőedző: Lázok János.
GÓL: Balázs L. (25.), Szamosi Á. (40.), Sipos Zs. (88.).
JÓK: Juhász G., Molnár-Nagy M., Hamar B.
LÁZOK JÁNOS: – Örülök a fiatalok bemutatkozásának az NB III.-ban, egy-kettőre majd lehet számítani a következő idényben. Összességében nem vagyok elégedett a szezonnal, sokkal több volt a csapatban, de a futball ilyen, olykor nem a szép oldalát mutatja, amit megérdemelt volna. Bízom benne, hogy a következő bajnoki év sikeresebb lesz.

További eredmények:

Putnok–Cigánd 1–1
REAC–FC Hatvan 3–0
Kisvárda II.–SBTC 3–2
DEAC–Karcag 2–2
Sényő–Tiszaújváros 1–1
DVSC II.–Tiszafüred 1–2
Újpest II.–Gyöngyösi AK 8–1

Az Északkeleti csoport végeredménye
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában