Labdarúgás

2024.05.01. 19:39

Heréden a Lőrinci kihasználta a hazaiak kihagyásait

A Heves vármegyei I. osztályú bajnokság 25. fordulójából május 1-jére előrehozott mérkőzésén, népes közönség előtt, a második helyen álló lőrinciek vendégként arattak kétgólos győzelmet.

Heol.hu

Gál Szabolcs fejese a 69. percben vezetést jelentett a lőrincieknek

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A negyedik pozícióban tanyázó herédiek esetében megmutatkozott a sorozatterhelés okozta koncentrációhiány, amire nem voltak tekintettel a szomszédvári gárda tagjai.

HERÉD LC–LŐRINCI VSC 0–2 (0–0)

Heréd, Markó Ferenc Sporttelep, 250 néző. V.: Panyi Kristóf (Törtei, Juhász Á.).
HERÉD: Darabont D. – Darabont G., Bárkányi, Szabó B. (Tóth M., 89.), Baranyi R., Tóth O. (Tóth D., 80.), Székesi, Tari Sz., Oláh N., Bolbás, Fajkó. Edző: Német Gyula.
LŐRINCI: Áll – Nyerges, Gohér, Uj, Hegedűs Nagy B. G., Tari J. (Kovács G., 88.), Gál Sz., Oláh Á., Zöldi, Molnár E. J. Edző: Gulyka Zsolt.

GÓL: Gál Sz. (59.), Nagy B. G. (90.).
JÓK: Darabont G., Tari Sz., Oláh N., ill. az egész vendégcsapat.
NÉMET GYULA: – Tudtam, hogy nem lesz egyszerű a szombat, szerda, szombat mérkőzéssorozat. Most már tisztán látom, hogy nem tudta a csapat kellően kipihenni magát. Elfáradtak a játékosok, már nem voltak képesek úgy összpontosítani, mint tették azt az előző hét fordulóban. Ezt könyörtelenül kihasználta az ellenfelünk. Fel a fejjel, szombaton újra játszhatunk. Gratulálok a Lőrincinek!
GULYKA ZSOLT: –Kulturált és jó játékkal fektettük két vállra a hazaiakat. Játékosaim néha oroszlánként küzdöttek, és amikor kellett, a fejüket is használták. Sok sikert kívánok a herédieknek!

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában