Kézilabda

2024.06.08. 10:10

Az egerszóláti félárvák kézilabdázó sztárokkal találkoztak

Szuper nap, sok száz válogatottság – írta közöségi oldalán Sebestyén János. Az egerszóláti illetőségű rendőr édesapa két gyermekével Győrben vett részt a ZoNa Alapítvány a gyermekekért 1. Jótékonysági Kézilabda Gáláján.

Bódi Csaba

Sebestyén Benedek (zöldben) és Sebestyén Nóra Bánhidi Bence és Bodó Richárd társaságában

Forrás: Beküldött fotó

– Carlos Perez, Iváncsik Mihály, Iváncsik Tamás, Iváncsik Gergő, Fazekas Nándor, Tatai Péter, Balogh Zsolt, Bodó Richárd, Bánhidi Bence, Papp Dorka – sorolta neveket Sebestyén János, aki lányával, Nórával és fiával, Benedekkel (Bebe) együtt találkozott az említettekkel az Olimpiai Sportparkban rendezett eseményen. 

Arról tavaly decemberben írtunk, hogy az egerszóláti család a ZoNa Alapítvány közreműködésével az FTC–Zalaegerszeg összecsapást a VIP Gold szektorból nézhette.

A Győrben június 7-én rendezett egész napos program keretében a magyar rendőr férfi kézilabda válogatott dr. Vattay Gergely irányításával megmérkőzött a ZoNa Alapítvány csapatával, amelyet Iváncsik Tamás irányított, míg Papp Dorka nagykövetkét tevékenykedett. A csapatok tecnikai vezetői tisztségét Bodó Richárd és Bánhidi Bence látta el.

Bebe és Kalmár Zsolt
Forrás: Beküldött fotó / szoljon.hu

– A sport iránti rajongásáért Bebe kapott egy kerékpárt a Nemzedékek Biztonságáért Alapítványtól. Ám, hogy a foci se maradjon ki, találkozott a magyar válogatott jelenleg sérült labdarúgójával, Kalmár Zsolttal – mondta az apa, aki felesége 2022-ben bekövetkezett halála óta egyedül neveli két gyermekét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában