LOVASSPORT

2017.11.21. 16:31

A győztes Dobrovitz már a vk-ra is edzett

A tavaly átadott impozáns létesítményben negyvennégy fogat állt rajthoz.

S. K.

Népes mezőny állt rajthoz Fotó: Lénárt Márton

A Dobrovitz család két négyesfogata már a december 2–3. között Budapesten sorra kerülő FEI Fedeles Fogathajtó Világkupára edzett a szilvásváradi Fedeles Lovardában rendezett fogathajtó bajnokság második fordulójának küzdelmei során. A tavaly átadott impozáns létesítményben negyvennégy fogat állt rajthoz.

Népes mezőny állt rajthoz Fotó: Lénárt Márton

Az édesapa, Dobrovitz József a végső győzelmet is megszerezte, míg fia, ifj. Dobrovitz József második helyezést könyvelhetett el. A legnépesebb mezőnyt a kettesfogatok kategóriájában regisztráltak, ahol ifj. Juhász László diadalmaskodott, megelőzve a második ifj. Farkas Zsoltot és a harmadik Fekete Györgyöt. Az egyesfogatok négyfős mezőnyében Mráz László András végzett az élen, D’Ess Gábor és Bolyky Andrea előtt. A póni kettesfogatok versenyében négy hajtó startolt. A győzelmet Vörös Viktória szerezte meg, a második helyen Vincze Olivér, míg a harmadikon Boros Krisztián végzett.

 

Címkék#lovassport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában