KISPÁLYÁS FOCI

2017.07.27. 14:18

Majd’ egymillió forinttal segítettek a gyerekeknek

Mintegy ötszáz ember tartotta fontosnak a jótékony célt.

A futballisták azzal segítettek, hogy pályára léptek Fotó: Lénárt Márton

Egész pontosan 940 ezer ötszáz forintot oszthatnak szét tizenegy egyenlő részre a 10. Focival a gyermekekért jótékonysági torna szervezői a rendezvény kedvezményezettjeinek.

Számok szerint

500

A nemes célt segítendő, három mezőnyben negyvenhat csapat játékosai, plusz a rendezvény mellé álló személyek és cégek, vagyis összesen mintegy ötszáz ember tartotta fontosnak, hogy a Béres Mihály által az egri Felsővárosi Sporttelepen lebonyolított esemény részese legyen.

11

Idén a következők szerepeltek a kedvezményezettek listáján: Boldi testvérek (Eger), Török testvérek (Eger), Lakatos Melodi (Miskolc), Vitok Luca (Apc), Végi testvérek (Salgótarján), Gáspár testvérek (Gyöngyös), Csikós Márk (Jászágó), Glonczi testvérek (Besenyőtelek), Bartalis testvérek (Besenyőtelek), Gyermekeink Egészségéért Alapítvány, Magyar Vöröskereszt

940 500

A nevezési díjakból, felajánlásokból és támogatásokból ezúttal ennyi pénz gyűlt össze.

A futballisták azzal segítettek, hogy pályára léptek Fotó: Lénárt Márton

Csapatvezetői és kapitányi szemmel

JUHÁSZ ÁDÁM, a Juhászvin Kft. csapatvezetője: – Eredményes, szép játékkal sikerült a tornát megnyerni úgy, hogy a szereposztás szerint az elődöntőben a tavalyi finálé ismétlődött meg. Büszke vagyok a csapatra, melynek tagjai közül néhányan cégünk dolgozói.

TRENKA TAMÁS, a győztes gárda csapatkapitánya: – Úgy vágtunk neki a tornának, hogy megvédjük a címünket és ez sikerült, aminek nagyon örülünk. Jó volt az összhang a csapaton belül, ez vezetett az újabb diadalhoz. Béres Misinek köszönjük a szervezést!

 

Trenka Tamás hálás volt a főszervezőnek Fotó: Lénárt Márton

Apró öröm beteg kicsik számára

BÉRES MIHÁLY, a torna főszervezője: – Ragyogó időjárási körülmények és nagyszerű hangulat jellemezte a torna mindkét napját. Nagyon köszönöm a futballisták, a játékvezetők és a bennünket önzetlenül támogatók segítségét. Külön kiemelendő a kezdetek, vagyis a 2003-as esztendő óta szinte változatlan felállásban tevékenykedő szervezői stáb munkáját. Boldog vagyok, hogy immár tizedik alkalommal szereztünk apró örömöt súlyos betegségben szenvedő, illetve nélkülöző gyermekek és családjuk számára.

A torna támogatói:

Imola Bau Kft., Szundiné Macsinka Ágnes, Erőss Út Kft., MLSZ Heves Megyei Ig., Szépítész Eger Kft., BE-L-GA Kft., Juhászvin Kft., Medves 99 Kft., Tarnahús Kft., Heves megyei játékvezetők, Diego Eger Kft., Aquakond Kft., Molnár és Fiai Pincészet, Heves Megyei Hírlap, heol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában