LABDARÚGÁS

2018.05.15. 08:30

Kassai Viktort Hevesbe „helyezték”

Terítéken az előnyszabályok helyes alkalmazásának iránymutatásai.

B. Cs.

Kassai Viktor szűkebb hazánkban felügyel Fotó: Lénárt Márton

Kassai Viktor személyében új területi felelőse van az MLSZ Heves Megyei Igazgatósága játékvezetőinek. Az MLSZ JB döntése alapján a 43 éves FIFA kerettag, a Nemzetközi Labdarúgás-történeti és-statisztikai Szövetség (IFFHS) szavazásán 2011-ben a világ legjobb játékvezetőjénel választott sípmester már találkozott is szűkebb hazánkbeli kollégáival. A Kápolnán rendezett továbbképzésen színvonalas előadáson az előnyszabályok helyes alkalmazásának iránymutatásait ismertette. A prezentációról elismerően nyilatkozott a helyszínen tartózkodó Vojtekovszki Csaba megyei igazgató is.

Kassai Viktor szűkebb hazánkban felügyel Fotó: Lénárt Márton

– Az országos testület élvonalbeli sípmesterekkel felügyelteti a megyékben zajló szakmai munkát, ez már több éve hagyomány – magyarázta Rozsnaki Gábor, a megyei JB elnökségi tagja. – Először Vad II István töltötte be a „felügyelő” szerepét, majd két év múltán Bognár Tamás vette át a helyét. Kassai Viktor valamennyi hivatalos programunkon részt kíván venni, így a nyári szakmai napon is, amelyre július végén Mátraházán kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában