KÉZILABDA

2018.01.16. 18:52

NB II: már idén révbe érhetnek Blazsekék

A hatvaniak március közepén játsszák a legnagyobb jelentőségű mérkőzést.

S. K.

Blazsek Milán (jobbra) nem fél a kihívásoktól Fotó: Albert Péter

 

 – Újabb lépést tettünk a célként kitűzött NB I/B-s feljutás felé – fogalmazott Blazsek Milán, az NB II Északi csoportjában másodikként telelő Hatvani KSzSE balátlövője. – Nincs ok az elégedetlenségre, az elvárásoknak megfelelően teljesít a csapat. Minimális elvárás, hogy tartsuk a dobogós pozíciónkat, miközben inkább előre tekingetünk, hiszen a listavezető Rév TSC kétpontos előnye sem ledolgozhatatlan. A bajnokság végkimenetele szempontjából döntő jelentőségű lehet a két csapat március 18-án esedékes hatvani találkozója.

2. OK-TAT-60 Hatvani KSzSE

Otthon:

5

4

-

1

139-113

8

Idegenben:

6

4

-

2

178-164

8

Összesen:

11

8

-

3

317-277

16

 

 

Blazsek Milán (jobbra) nem fél a kihívásoktól Fotó: Albert Péter

A Zagyva-partiak az elmúlt hat bajnoki mérkőzésüket sikerrel vették, legutóbb október 21-én a Rév ellen szenvedtek vereséget Horváth Rolandék.

– Remek társaság jött össze, a pályán és azon kívül is jól megértjük egymást a társakkal – emlékeztetett Blazsek Milán, aki hatvanöt találatával vezeti a házi góllövőlistát. – Látszik, hogy mindenki egy irányba húzza a csapat szekerét, s bízom benne, hogy ez még nagyon sokáig így lesz. Olyan együttest sikerült kialakítani a vezetőknek, amelyre bátran lehet építkezni. Hiszem, hogy a másodosztályban is megállnánk a helyünket.

A hatvaniaknak a bajnoki hangolás fontos állomását jelenti a január 28–29-i OK-TAT-60 felkészülési torna, ahol a házigazdákon kívül a Törökszentmiklósi Székács KE (NB I/B Kelet, 10.), a Mizse KC (NB I/B, Kelet, 12.), a Füzesabonyi SC (NB II Északkelet, 3.), a Hevesi SE (NB II Északkelet, 10.), és a Gödöllői KC (NB II, Észak, 3.) lép pályára a Kodály iskolában.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában