GYÁSZ

2017.08.18. 19:12

„Norbi, nagyon fogsz hiányozni!”

Egyénisége, emberszeretete, jó humora soha nem pótolható.

Hátsó-fali infarktus következtében 36 éves korában elhunyt Márkus Norbert, a Hatvani Taekwon-do Egyesület korábbi sportolója, majd támogatója.

„Norbit nyolc évesen, féltő gonddal édesapja hozta hozzám edzésre” emlékezett tanítványára Hatvani Ferenc, a klub vezetője és edzője. – A vidám, csibészes fiút mindenki szerette, azon túl, hogy eredményesen is szerepelt, és lehetett mivel büszkéldenie. 1995-ben serdülőként, 1997–98-ban pedig az ifjúságiaknál szerzett magyar bajnoki címet küzdelemben. Tíz esztendeje az eindhoveni Nyílt Holland Nemzetközi Bajnokságon végzett ezüstérmesként. Versenyzői pályafutása tíz évében ezek számítottak a legjelentősebbnek, majd befejezte tékvandós karrierjét, hogy családi vállalkozására tudjon összpontosítani. Ettől függetlenül nem szakadt el csapattársaitól, az éves „Régi Csapat” elnevezésű összejövetelek mindenkor lelkes tagjaként üdvözölhették.

Márkus Norbert a 2015-ös Harcosok Éjszakája Gálán díjátadóként középen a kisfiával Beküldött fotó

Jól mutatja egykori edzőjével kialakított szoros kapcsolatát, hogy családjával együtt immár hetedik éve a Harcosok Éjszakája Gálák fő támogatójának számított. Egyénisége, emberszeretete, jó humora soha nem pótolható azok számára, akik barátainak mondhatták magukat.

„Döbbenten könnyezünk, kik szerettek téged, és kiket nagy szíveddel viszont szerettél! Áldott legyen az ég, mely befogad. Norbi, nagyon fogsz hiányozni!” – fogalmazott Hatvani Ferenc.

B. Cs.

Címkék#gyász

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában