Ezeregyéjszaka

2024.02.09. 20:55

Már a tombola fődíja is megérkezett a hatvani kórház jótékonysági báljára

Hatvanban 10-én, most szombaton rendezik meg az Albert Schweitzer Kórház jótékonysági bálját. A szervezők szerint a mostani esemény az Ezeregyéjszaka hangulatát idézi majd.

Tari Ottó

– A repülő szőnyeg startra kész, hogy elrepítse a vendégeket a mesés Keletre. Káprázatos színek, csodás díszletek, egzotikus fogások és tánc show gondoskodnak a varázslatról – ezekkel a szavakkal invitálták a Nagy Endre Rendezvényteremben 18 órakor kezdődő bálra a jótékonykodókat. – Ha velünk tartanak, nemcsak különleges élményben lesz részük, hanem egy nemes ügy mellé állva a gyógyintézmény betegellátást támogató szolgáltatások fejlesztését is támogatja – írták a kórház Facebook-oldalán.

A napokban megérkezett a szombati tombola fődíja is. Értékes nyeremények találnak gazdára, köztük a Samsung felajánlása, a több mint egymillió forint értékű televízió-készülék, amit dr. Stankovics Éva, az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet főigazgatója vett át.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában