Hírek

2005.04.01. 07:18

Bernát musicalszerepekre vágyik

Sz. Á.

[caption id="" align="alignleft" width="136"] Mindig megállítják az utcán és azt kérdezik tőle, hogy a Szeress most! hogyan folytatódik?
[/caption]Amikor megkérdeztük Babicsek Bernáttól, hogy áll mostanában a lányokkal, felnevetett. Jelenleg facér, bár most, hogy kisütött a nap, előfordulhat, hogy elkapja a hév. De félre a tréfával. Rengeteg a tennivalója. Sok minden foglalkoztatja, ezért nincs igazán ideje körülnézni. Csak azért, mert befejeződött a Szeress most! forgatása, Bernát nem unatkozik.

Ugyanis 1998 óta zenekara van, a „hosszú” nevű LF. Most éppen gőzerővel készülnek az áprilisi KEK-beli fellépésükre. A csapat titkos vágya, hogy lemezt készítsen – árulta el Bernát. Jó néhány daluk van már, de még pár kellene, hogy elinduljanak a lemezkészítés felé. Popzenét játszanak, kicsit funkyt is. Bernát az együttes frontembere, énekel és tangóharmónikán játszik. Amikor elindult a Szeress most!, az LF-be az egyik szereplő, Müller Attila is beszállt, azóta ő is csapattag.

Babicsek Bernátot mindig megállítják az utcán. Azt szokták kérdezni tőle, hogy a Szeress most! hogyan folytatódik? Mit csinál még Molnár Gáborként a sorozatban, visszaszerzi-e Alexát? Maffiozó marad-e, és tényleg beszáll-e a gyilkolásba is? Erre csak mosolyogni szokott, s annyit mond: titok. Bernát egyébként a Gór Nagy-féle színitanodában végzett, és persze színész akar lenni. Jelenleg a Ruttkai Éva Színházban játszik Az áldozat visszatér című darabban. De nagy álma, hogy musicalszínpadra léphessen. Azt állítja, meg is tesz érte mindent. Bár a prózai szerepek sem állnak tőle messze. Játszotta már a Bánk bánban Biberacot, akárcsak Liliomfit.

Babicsek Bernát

Budapest, 1980. június 28.

2002: Gór Nagy Mária Színitanoda

2003–tól: a Szeress Most! című

sorozatban Molnár Gábor

Zenekara: LF

2002: Gór Nagy Mária Színitanoda

2003–tól: a Szeress Most! című

sorozatban Molnár Gábor

Zenekara: LF Mindig megállítják az utcán és azt kérdezik tőle, hogy a Szeress most! hogyan folytatódik? -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!