Ingatlanbazár

2023.10.07. 06:55

A hét ingatlana: Toszkán életérzés – Mátyás korabeli borospince és egy birtok a Kékes lábánál

Ha egy vidéki mesebeli otthont keres, és vállalkozni is szeretne, akkor ez az elképesztően különleges birtok várja Önt 5 hektáros borszőlő területével és egy Mátyás korabeli borospincével, aminek a végében forrás fakad. A 238 nm-es patai vendégház csodás kilátást a hullámzó dombságokra. Az impozáns kert szabadtéri rendezvényeknek ad otthont, míg a 700 nm-es hangár borászati feldolgozóként szolgál, és alkalmas nagyobb rendezvények lebonyolítására is.

Heol.hu

Toszkán életérzés a Mátrában

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Egy igazi kuriózum, Toszkán életérzés a Mátrában, alig több mint 80 km-re Budapesttől!

A manapság egyre népszerűbb Mátrában, a Kékes lábánál hullámzó dombságok között található Pata, ahol egy igen egyedi adottságú birtokot szerezhet magának, aki a vidéki idillt keresi, a főváros közelében! A birtokközpont egy 21000 nm-es elkerített, parkosított területen fekszik, és egy 238 nm-es, 4 szobás vendégházból áll, melynek földszintjén egy 50-60 fő befogadására alkalmas vendégtér ad helyet kisebb -nagyobb rendezvényeknek. A ház alatt egy Mátyás korabeli, 110 nm-es boros pince található, melynek különlegessége, hogy egy forrás fakad a végében. A Vendégháznak igen impozáns parkosított ligetszerű kertje szabadtéri rendezvények helyszíne lehet.

Kicsit fentebb egy eredetileg helikopter szerelő hangárnak épült, 700 nm-es hangár áll, melynek egy része borászati feldolgozókét üzemel jelenleg, de alkalmas lehet kis csinosítást követően akár nagyobb rendezvények, esküvők, koncertek megrendezésére is.

A birtokhoz tartozik még a Mátra egyik legjobb dűlőjében, a Geregen fekvő 5 hektáros kiváló minőségű borszőlő terület, melynek megműveléséhez, majd a szőlő feldolgozásához minden technikai berendezés és gép, szintén az ár részét képzi.

Ha elege van a városi életből, és egy vidéki vállalkozást indítana, ne keressen tovább! Itt egy kis ambícióval egy csodálatos új életet tud felépíteni!”[...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!