Ingatlanbazár

2024.01.20. 06:55

A hét ingatlana: Örökség és stílus a Mátrában - természetközeli nyugalom

A különleges ingatlan Parád közelében, egy csendes zsákfaluban található és egy 110 éves autentikus felújított parasztházon kívül egy modern, vintage stílusban átalakított kockaházat is magában foglal. Mindehhez még jár egy 2000 m2-es telek, számos gyümölcsfával díszített kert és egy akácerdő. Mi kellhet még?

Heol.hu

Hangulatos otthon

Forrás: ingatlanbazar.hu

"[...]Eladásra kínálunk egy egyedülálló ingatlant a Mátrában, Parád közelében fekvő csendes zsákfaluban. Ez a különleges ingatlan egy 110 éves, autentikusan felújított parasztházat (80 m²) és egy modern, vintage stílusban átalakított kockaházat (120 m²) foglal magába, amelyek együttesen 2000 m²-es telken helyezkednek el, 39 gyümölcsfával díszített kerttel és saját akácerdővel.

A vendégházak összesen 7 hálószobával, 7 fürdőszobával és 3 konyhával rendelkeznek, így tökéletes választás lehet nagyobb csoportok vagy több generáció együttélésére is. A parasztház és a kockaház egyedi berendezései a vételár részét képezik, beleértve a modern kényelmi eszközöket is, mint a jakuzzi, a szauna, a csocsóasztal, a darts, a pingpongasztal, a kerti grill és a tűzrakó hely.

A 40 m²-es különálló épület további lehetőségeket nyújt, legyen szó irodáról, szolgálati lakásról vagy további szobákról. A telekhez tartozik még egy garázs, tárolók és egy fáskamra is. A lakóterület összesen 270 m², míg a pince 16 m²-es.

A vendégház jelenleg 40-100%-os kihasználtsággal üzemel, így akár befektetési célra is kiváló. A környék számos programlehetőséget és látnivalót kínál, köztük sípályákat és egy gyönyörű horgásztavat. Az ingatlan minden közművel rendelkezik. A parkolás a garázsban, a kertben, a ház körül lehetséges.[...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!