Ingatlanbazár

2024.04.13. 06:55

A hét ingatlana: ha igazán romantikus környezetre vágyik, költözzön egy kastélykert szomszédságába

Az ingatlan mindössze 10 percre van az M3-as autópályától. Gyönyörű panorámás telekkel és gondozott szőlőültetvénnyel büszkélkedik. A nagyrédei kastélykert szomszédsága és a Rédei patak övezi, a teraszról pedig a Mátra dombjait csodálhatja. Extraként van műhely, és borospince is, ahol akár a saját készítésű borait is tárolhatja az új tulajdonos.

Heol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó a varázslatos Nagyréde kedvelt utcájában, mindössze 10 percre az M3-as autópályától, egy családi ház, mely az igazi otthon érzetét nyújtja. Az ingatlan egy gyönyörű panorámás telken található, és egy gondozott szőlőültetvénnyel büszkélkedhet . Az épület a kastély kert szomszédságában és a Réedi-pataktól övezve helyezkedik el, a teraszról pedig Mátra lankás dombjainak lenyűgöző kilátásában gyönyörködhet.

Az ingatlan 84 négyzetméter alapterületű, és a következő extrákkal rendelkezik: egy 40 négyzetméteres műhely, ideális bármilyen hobbi vagy kreatív tevékenység számára, valamint egy 20 négyzetméteres garázs, amely gondoskodik autójának biztonságos elhelyezéséről. Emellett egy 8 négyzetméteres borospince is a rendelkezésére áll, ahol akár a saját készítésű finom borokat is tárolhatja és kóstolhatja.

Az ingatlan gázcirkós fűtéssel van ellátva, így a hideg téli napokon is meleg és kényelmes otthon várja Önt és családját. A kert mérete is lenyűgöző, hatalmas 2309 négyzetméteres területtel büszkélkedhet, ahol számos lehetőség van a kertészkedésre, pihenésre vagy akár saját zöldségek és gyümölcsök termesztésére. A Rédei-Patak, amely az ingatlan körülöleli, tovább növeli a környék idillikus hangulatát.

A ház előtt parkolási lehetőség is adott, így nem kell aggódnia autójának elhelyezésével. Ha valódi otthont keres, amely közel van a természethez, de mégis könnyen megközelíthető az autópálya felől, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Hívjon minket még ma, hogy megnézhesse ezt az egyedülálló ingatlant, és élvezhesse annak minden szépségét, kényelmét, a hatalmas kert nyújtotta lehetőségeket, valamint a Rédei-patak romantikus környezetét!

Az ingatlan gázcirkós fűtéssel van ellátva, így a hideg téli napokon is meleg és kényelmes otthon várja Önt és családját. A kert mérete is lenyűgöző, hatalmas 2309 négyzetméteres területtel büszkélkedhet, ahol számos lehetőség van a kertészkedésre, pihenésre vagy akár saját zöldségek és gyümölcsök termesztésére. A Rédei-patak, amely az ingatlan körülöleli, tovább növeli a környék idillikus hangulatát.

A ház előtt parkolási lehetőség is adott, így nem kell aggódnia autójának elhelyezésével. Ha valódi otthont keres, amely közel van a természethez, de mégis könnyen megközelíthető az autópálya felől, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Hívjon minket még ma, hogy megnézhesse ezt az egyedülálló ingatlant, és élvezhesse annak minden szépségét, kényelmét, a hatalmas kert nyújtotta lehetőségeket, valamint a Rédei-patak romantikus környezetét![...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!