Kék hírek, bulvár

2009.01.07. 11:10

Garázdaság miatt feljelentették a jobbikos képviselőt

Az Egri Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt szabálysértési feljelentést tett Sneider Tamás városi önkormányzati képviselő, a Jobbik helyi alelnöke ellen.

R. M.

Ezt maga az érintett jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján, ahol elmondta: január 26-án az Egri Városi Bíróságon zajlik majd az első tárgyalás az ügyben.
A feljelentés úgy szól, hogy a tavaly október 31-i, kórházügyekkel foglalkozó megyei közgyűlésen – két biztonsági őr tanúvallomása alapján – Sneider erőszakkal áttörte a kordont, szidalmazta az őt kivezetőket, magatartásával megbotránkozást keltett a jelenlévőkben.
A képviselő mindezt tagadja, mint mondotta, nem bántott senkit, nem törte át a kordont, csak azt szerette volna elérni, hogy Cser Ágnes EDDSZ-elnöknek adják vissza a mikrofont. Szerinte politikai ügyről van szó, s precedens értékű lenne az elítélése. Ha ez mégis megtörténne, lemond az Összefogás Egy Jobb Egerért listáján szerzett önkormányzati mandátumáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!