Kék hírek, bulvár

2009.06.15. 16:56

A rendőrök most megmutatják a motorosoknak

A hétvégén a Brezova-tanyán mindenki lemérheti, mennyire ura járművének. Pályát a rendezők és a rendőrök biztosítanak.

Faragó Zoltán

Biztonságos körülmények között, a többi közlekedő veszélyeztetése nélkül próbálhatják ki tudásukat a motorosok szombaton, Gyöngyös mellett. A visontai Brezova-tanyán 10 és 18 óra között ügyességi pálya, rendőrmotorosok és gokartok bemutatója, streetfighter-show és KRESZ-tesztek várják a kilátogatókat - tudatta Dr. Lóczi Zsolt gyöngyösi rendőrkapitány.

Egy motoros orvos a motorosbalesetek "specialitásairól", az így szerezhető sérülések természetéről mesél. Lesz oldtimer motor és traktorkiállítás - az utóbbi esetben eredeti, gőzzel hajtott "szörnyek" is felvonulnak. Bemutatják a már korábban nagy port kavart sokkoló kampány transzparenseit is, telis-tele a szabálytalan közlekedésből eredő súlyos balesetek fotóival.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Lesz oldtimer motor és traktorkiállítás is
[/caption]

Kiállítja járműveit a Husaberg, a Suzuki és a Danuvia is - sőt, ez utóbbi cég itt jelenti be új gépét is, mely még csak fejlesztés alatt áll. A rendezvényt több szakmai folyóiratnál és internetes oldalon is népszerűsítik, így igen sok motorbarátot várnak a pályára a rendezők: a megyei rendőrség és a balesetmegelőzési bizottság. A jelszó: biztonságos körülmények között bebizonyítani, hogy hiába a nagy teljesítmény, nem mindenki ura a gépének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!