Kék hírek, bulvár

2011.05.21. 17:09

A pihenő kapitány szúrta ki, hogy viszik a pénzt

Egy lopott pénztárcától szabadult meg két fiatal egy egri parkolóban. Pechjükre ennek a városi rendőrkapitány is szemtanúja volt.

HEOL

Hamar visszakapta értékeit az a férfi, akit egy étteremben loptak meg pénteken délután. A sikerben nagy szerepe volt dr. Petrovics András r. ezredesnek, az Egri Rendőrkapitányság vezetőjének, aki szabadidejében figyelt fel egy gyanús párosra. A kapitány a belvárosi étteremhez közeli parkolóban szúrta ki a fiatalokat, amint épp egy tárcát vizsgálnak át. Kivették a benne lévő pénzt, majd az iratokat egy szemetes konténerbe dobták.

Az ezredes értesítette kollégáit, akik felettesük személyleírása alapján egy utcányira a helyszíntől igazoltatták a két fiatalt, egy 18 éves fiút és egy 16 éves lányt. A tinédzserek megalapozottan gyanúsíthatóak az iratokon túl 2700 forintot rejtő tárca ellopásával. A fiatalok ellen szabálysértési eljárás indul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!