Kék hírek, bulvár

2012.03.23. 14:40

Házkutatás a hivatalban és a polgármesternél

Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, hivatali visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt.

HEOL

Szabadlábon jelentkezem - mondta a telefonban munkatársunk hívására Pető Zoltán, Tarnabod polgármestere viccelődve, és hozzátette: tudja, hogy az a hír járja, hogy valami uzsora-ügy miatt letartóztatták, de ebből egy szó sem igaz.

Megerősítette viszont, hogy valóban tartottak a tarnabodi polgármesteri hivatalban és a káli lakásán házkutatást a rendőrök, ugyanis hivatali visszaélés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a hatóság.

A polgármester azt is elmondta, hogy él egy csoport a faluban, amely évek óta próbálja őt pellengére állítani, ám áll minden vizsgálat elé. Részletes nyilatkozatot a jövő hétre ígért.

Dankóné Nagy Éva r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a heol.hu kérdésére közölte: a gazdaságvédelmi osztály kijelölés alapján eljárást folytat hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt ismeretlen tettes ellen. Ennek során "nyomozati cselekmények kerültek végrehajtásra" Tarnabod községben, a lefoglalt bizonyítékok feldolgozása és szakértői vizsgálata folyamatban van. A nyomozás érdekeire hivatkozva további részletek egyelőre nem közölhetők - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!