Kék hírek, bulvár

2014.01.20. 16:30

Súlyos baleset: két embert mentettek ki a roncsok közül

Közlekedési baleset történt a 25-ös számú főúton hétfőn délután. Két személyautó ütközött össze frontálisan. A tűzoltók két embert mentettek ki a roncsok közül. Fotók a helyszínelésről.

HEOL

A 25-ös számú út Eger és Kerecsend közötti szakaszán január 20-án 15 óra 40 perc körüli időben - eddig tisztázatlan körülmények között  - két személyautó összeütközött - tájékoztatta portálunkat Vámos Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette: a helyszínelés idejére a rendőrség teljes útlezárást rendelt el az érintett útszakaszon. Javasolt kerülő útvonal az Andornaktálya - Maklár irány.

Antal Erika tű. főhadnagy, megyei katasztrófavédelmi szóvivő úgy tájákoztatta a heol.hu-t, hogy az egyik járműbe két ember beszorult, őket a műszaki mentést végző egri hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsokból feszítővágó segítségével. A lángolvagok átadták a sérülteket a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították őket.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] FOTÓ: agriatv.hu
[/caption]

16:45


A rendőrség a 25-ös számú főút 7-es kilométerszelvényében történt baleset helyszíni szemléjét befejezte. A forgalom zavartalanul halad - tájékoztatott a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!