Kék hírek, bulvár

2016.07.18. 14:07

Kéményseprők új ügyfélszolgálata

Az igazgatóság épületében kialakított új ügyfélszolgálati részben a kéményseprők ezentúl megfelelő munkakörülmények között tudják végezni a feladatukat.

M. Z.

Ügyfélszolgálati pontot adott át a Gazdasági Ellátó Központ Kéményseprőipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet Heves Megyei Ellátó Csoport részére szerdán Egerben a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az igazgatóság épületében kialakított új ügyfélszolgálati részben a kéményseprők ezentúl megfelelő munkakörülmények között tudják végezni a feladatukat.


Az átadón Csontos Ambrus, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője áttekintést adott a kéményseprés kialakulásáról és a változásokról. Megtudtuk: a kéményseprőipari szolgáltatás július 1-jétől alakult át, Heves megyében a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve végzi ezt a szolgáltatást.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Mák Norbert, dr. Unger István és dr. Nagy Rudolf Fotó: Mazurka Zita
[/caption]

Dr. Unger István az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatói biztosa beszédében arra kérte a kéményseprőket, hogy illeszkedjenek be a katasztrófavédelemhez, a katasztrófavédőktől pedig azt, fogadják be a kéményseprőket azért, hogy megfelelően és szakszerűen tudják végezni ezt a munkát.

Beszédét követően átvágta a szalagot Mák Norbertnek, a Heves Megyei Ellátó Csoport vezetőjének és dr. Nagy Rudolfnak, a kéményseprésért felelős szervezet helyettes vezetőjének jelenlétében.
Az ünnepséget követő állófogadáson Habis László Eger polgármestere mondott pohárköszöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!