Tűzoltó Mikulás

2018.12.05. 15:40

Tűzoltókkal érkezett a nagyszakállú az egri kicsikhez

Idén is megérkezett a Markhot Ferenc Kórház gyermekosztályára a Tűzoltó Mikulás, természetesen tűzoltóautón.

M. H.

Az ajándékokat rejtő a zsákjával, magasból mentő daruval emelték föl a gyermekosztály nyitott ablakáig, amelyen keresztül bemászhatott a kis betegekhez.

A gyerekek nagy örömmel fogadták, még énekeltek is. A Tűzoltó Mikulás minden kis betegnek csomaggal kedveskedett. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzoltó Mikulása már harmadik alkalommal látogatott el az ünnep alkalmából a kórház legkisebb betegeihez. Növelte a gyerekek örömét az is, hogy délután a kórház ismert terápiás kutyái fejükön szarvas aganccsal érkeztek, s még bemutatót is tartottak.

 

A tűzoltó Mikulás a gyöngyösi Bugát Pál Kórházba pénteken 10 órakor, a hatvani Albert Schweizter Kórházba délben érkezik meg.

A rendezvény szervezésével a kórházak, a Heves Megyei Tűzoltó Szövetség s a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság célja, hogy mosolyt csaljanak a beteg gyermekek arcára, ezzel is segítve gyógyulásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában