Közélet

2008.10.31. 16:26

Hogyan tovább? - nagygyűlést tartottak az alá nem író kórháziak

Három órától nagygyűlést tartottak az intézmény ebédlőjében a kórházvédők mindazon dolgozóknak, akik nem írtak alá a HospInvest Zrt.-nek.

S. B. S.

Ezen az eseményen részt vett a városi önkormányzat részéről Szeleczki János alpolgármester és dr. Palotai Zsuzsa irodavezető. Az alpolgármester rövid hozzászólásában megfogalmazta, hogy mostantól még keményebben fognak harcolni azért, hogy eltávolítsák azokat onnan, ahol vannak, akik ezt az ítéletet közvetítették feléjük (itt Szeleczki János a közgyűlés kora délutáni döntésére utalt - a szerk.).

A nagygyűlés idején az ebédlő zsúfolásig telve volt. Itt hosszas jogi tanácsokat adott a volt kórházi dolgozóknak dr. Pajtók Gábor ügyvéd, valamint a további teendőkről szóltak a kórházvédők ismert vezetői. Többek között szó esett arról, hogy egy éjszakai gyertyás megemlékezéssel búcsúznak el együtt volt intézményüktől.
Dr. Mánya Kristóf bejelentette azt is, hogy a dr. Gaudi-Nagy Tamás vezette Nemzeti Jogvédő Iroda ingyen fölvállalja mindazon emberek képviseletét, akiket a mai napon vagy a későbbiekben atrocitás ér vagy ért. Hegyaljai Judit kitért arra, hogy mennyire megalázó volt a mai közgyűlés, látni azt, hogy a szocialisták mosolygó arccal nyomják meg az igen gombot, szentesítve ezzel a szerinte egyébként törvénytelen döntést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!