Közélet

2010.08.26. 08:44

Lángoló autó, balesetek, torlódás az M3-ason

Több baleset is történt csütörtök reggel az M3-as autópályán. A borsókúti pihenőnél, személyautók ütköztek, míg Karácsondnál egy Skoda gyulladt ki.

HEOL

Friss 10.00:

Magyar Attila pv. alezredes, a Heves Megyei Katasztrófvédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott: nem a kigyulladt autó okozott fennakadást az autópályán. A jármű vezetője, amint észlelte a bajt, ehúzódott az útról. A kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat, a Skoda Fabia, azonban teljesen kiégett, a kár meghaladja az 1,3 millió forintot.

Az esettől nem messze autópálya-ellenőrzést hajtottak végre, ez okozhatta azt a torlódást, amit több olvasónk is jelzett.

A tűzesettől mintegy 10 kilométerre, a borsókúti pihenő környékén pedig két baleset is történt, ám ez a forgalmat nem befolyásolja. A sérült járműveket elszállították, a helyszínelés jelenleg is tart - tájékoztatott a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese.

9.00

Az M3-as autópályára riasztották a hevesi tűzoltókat csütörtök reggel, 8 óra után nem sokkal. Egy személygépkocsi gyulladt ki, s ég teljes terjedelmében. Időközben, mivel az egyik sávot a rendőrök lezárták, hatalmas torlódás alakult ki a főváros felé. A tűz oltása jelenleg is tart - tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Egyelőre nem tudni, mi okozhatta az estet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!