Közélet

2011.09.26. 16:35

MSZP: Habis ne támogassa Orbán gazdaságpolitikáját

Pál György önkormányzati képviselő szerint Habis László sokakban reményt keltő civilsége mára már eltűnt, de még így is polgármesterként naponta kell szembenéznie az egriekkel is.

M.K.

Az MSZP arra kéri Habis László országgyűlési képviselőt, hogy ne támogassa az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját, és ne szavazzon meg olyan törvényjavaslatokat, amelyek tovább sújtanák az egrieket – hangzott el hétfőn a szocialisták egri sajtótájékoztatóján. Pál György önkormányzati képviselő szerint Habis László sokakban reményt keltő civilsége mára már eltűnt, de még így is polgármesterként naponta kell szembenéznie az egriekkel is.

– Arra kérjük a polgármester urat, hogy ne támogassa az egykulcsos adórendszer továbbvitelét sem, hiszen a Fidesz gazdaságpolitikája emiatt bukott meg – hangsúlyozta a Városháza előtt Török Zsolt. Az MSZP szóvivője kiemelte: addig, amíg az átlag- vagy az átlag alatti keresetűek reálbércsökkenést szenvedtek el a közelmúltban, az igazságtalan rendszer következményeként Habis László és a többi képviselő pénztárcájában sokkal több pénz marad.

Török Zsolt a megye többi fideszes országgyűlési képviselőit is felszólította arra, hogy ne támogassák tovább az egyre jobban elhibázottnak tűnő gazdaságpolitikát. A választópolgárokat pedig arra kérte, keressék fel kormánypárti honatyáikat, és mondják el nekik, hogy: "A választások előtt nem erről volt szó."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!