Közélet

2014.08.18. 21:08

Dr. Csarnó Ákos az LMP egri polgármester-jelöltje

A párt „Új az irány, Eger!” című több pontos választási programját folyamatosan mutatják be a jelöltek a következő hetekben.

HEOL

A Lehet Más a Politika az őszi önkormányzati választásokon önálló jelöltekkel, önálló polgármester-jelölttel Egerben is elindul. A párt egri polgármester-jelöltje dr. Csarnó Ákos, aki az elmúlt években a párt színeiben önkormányzati képviselő volt, a listavezető pedig Komlósi Csaba, aki korábban az LMP országos elnökségének tagja volt. A tizenkét jelölt bemutatására azt azt jóváhagyó közgyűlés után kerül sor, a hét második felében.

A párt „Új az irány, Eger!” című több pontos választási programját folyamatosan mutatják be a jelöltek a következő hetekben.

A program a munkahely-teremtés elősegítésére, a fiatalok elvándorlásának megakadályozásra, a város közlekedési gondjainak megoldására, a korábbi rossz döntések felelőseinek felkutatására és a közbiztonság növelésére összpontosít, ad megoldási javaslatokat - tájékoztatta hétfőn sajtóközleményben a heol.hu-t dr. Csarnó Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!