Közélet

2015.12.08. 18:10

Kalapács alá kerül a Kerekes

A Mosolyka Alapítványnak ajánlja fel az árverésen befolyt összeget az idén jubiláló Kerekes Band.

SZ. E.

Ebben az esztendőben lett 20 éves a népszerű egri zenekar, a Kerekes Band. Mint azt megírtuk: túlvannak már a jubileumi koncerten, de számukra az egész év az ünnepről szól. A születésnap okán az „apaCukababa” megajándékozta a csapatot egyedi, fotó alapján készült babafigurákkal, amelyek az ő másaik.

A Kerekes Band tagjai úgy döntöttek: az ajándékot nem tartják meg, hanem a készítővel egyetértve jótékony célra bocsátják azokat. Dedikálják és „elárverezik” őket. Az így befolyt összeget terveik szerint a Mosolyka alapítványnak ajánlják fel, amely szervezet egyik célja, hogy megvalósítsa a kerekesszékes és fogyatékkal élő gyerekek álmait.

Liciteket nyílt ajánlatokban lehet megtenni december 15-én éjfélig a zenészek közösségi oldalán. A licit 30 ezer forinttól kezdődött, és már elérte a 70 ezer forintot. Az ajánlattétel 5000 forintos lépcsővel működik.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Ezekre a Kerekes Band-babákra lehet licitálni Fotó: Slezák Zsuzsi
[/caption]

Mint megtudtuk: a Kerekes Band babákat december 17-én a Bartók úti Pagony könyvesboltban veheti át az a szerencsés, aki a kitűzött határidőig a legmagasabb összeget ajánlja fel. Az ünnepélyes átadón természetesen ott lesz a banda és Mosolyka, azaz Hozleiter Fanny is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!