Közélet

2016.03.04. 15:29

Elismerés a Mofetta igazgatójának

Szőnyiné Tóth Zsuzsanna, a Mátraderecskei Szén-dioxid Gyógygázfürdő (Mofetta) ügyvezető igazgatója érdemelte ki a 2015-ös év egészségturizmus-menedzsere díjat.

SZ. E.

 Szabó Róbert, a megyei közgyűlés elnöke szerdán, a helyi önkormányzat ünnepélyes képviselő-testületi ülésén köszöntötte a díjazottat. Az elnök úgy fogalmazott: ez a díj túlmutat a település határain, s egész Heves megye számára büszkeség, hogy Szőnyiné Tóth Zsuzsanna és a Mofetta dolgozóinak kitartó és példaértékű munkáját országos, szakmai elismerés koronázta. – Mátraderecske jó úton jár, s mindig öröm egy olyan településre érkezni, amely példaértékűen használja a kincseiben rejlő lehetőségeket – mondta.

Szőnyiné Tóth Zsuzsanna elmondta: nagy megtiszteltetés számára a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület díja, amely a munkatársaival közös munka eredménye. Szólt arról is, hogy évről évre egyre többen veszik igénybe a TB által is támogatott lehetőségeket, tavaly 34 ezer szén-dioxidos kezelés zajlott az intézményben. Hozzátette: kollégáival együtt azért dolgoznak, hogy vendégeik elégedetten távozzanak tőlük.

<>hirdetes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!