Közélet

2017.05.24. 11:47

Saját maguk formálhatják Recsk arculatát

A településen is hozzáláttak a helyi arculati kézikönyv összeállításához.

B. K.



A szakemberek ajánlásai és javaslatai alapján készül a dokumentum, ám annak kidolgozásában mindenki részt vehet. Az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy a közös munkában vegyenek aktívan részt, s járuljanak hozzá javaslataikkal, véleményeikkel a könyv elkészítéséhez.



Arra kérik a recskieket, foglalják össze röviden, vagy készítsenek fotókat, rajzokat arról, hogy mit jelent számukra a község. Melyek azok az arculati elemek (építmény, tájkép, műalkotás) amelyekre büszkék.

Megfogalmazhatják azt is, milyen változások szükségesek a település arculatában. Ha tehetik, keressenek régi fotókat a község múltjának arculatáról, házairól, utcáiról, tájképéről. A bemutatott képekről, a pogármesteri hivatalban másolatot készítenek.

A javaslatokat június 15-ig juttathatják el a Recski Közös Önkormányzati Hivatal elérhetőségeire: 3245 Recsk, Kossuth L. út 165., illetve [email protected] e-mail-címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!