Testületi ülés

2019.05.30. 15:26

Biztonságban Füzesabony a beszámolók szerint

Tizenkét napirendet tárgyalt csütörtökön a város képviselő-testülete, illetve meghallgattak három tájékoztatót, melyeket Nagy Csaba polgármester terjesztett elő.

S. S.

Több szervezet, egyesület, önkormányzati gazdasági szervezet beszámolóját is elfogadták a képviselők. A napirendek sorában egyebek között átfogó értékelést fogadott el a grémium a városi önkormányzat 2018. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról.

A képviselők az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség előterjesztése alapján megállapították: Füzesabony katasztrófavédelmi, azon belül a tűzvédelmi helyzete összességében jónak minősíthető, köszönhetően egyebek között a hatékony tűzmegelőzési és mentő tűzvédelmi munkának is.

A helyi rendőrkapitányság adatokkal illusztrált előterjesztésében Suszter Zsolt kapitányságvezető azt hangsúlyozta, hogy a 2018-ban elfogadott beszámolójukat követően a legfontosabb célkitűzés továbbra is a közbiztonság fenntartása, az állampolgárok nyugalmának megőrzése, a bűncselekmények számának csökkentése, s ez által a szubjektív biztonságérzet javítása maradt. Ezeknek az elvárásoknak eleget tettek.

A Füzesabonyi Városi Televíziót működtető Füzesabonyi VTS. Nonprofit Kft. számára az elmúlt esztendő a fejlesztésekről szólt – fogalmazott az előterjesztésében Horváth Péter, a Kft ügyvezető igazgatója. Azt a célt szolgálják ezek a fejlesztések, hogy a műsorszolgáltatás a város minél több háztartásában legyen elérhető és a térség első számú hírszolgáltatójává nője ki magát. S. S.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában