közlemény

2019.08.29. 10:09

Fellázadt a hatvani MSZP a központ ellen

Nem hajlandó az országos elnökség döntésének végrehajtására a hatvani MSZP.

HEOL

Az MSZP hatvani szervezetének elnöksége szerda esti közleményében emlékeztetett: az MSZP országos elnöksége azt akarta, hogy az önkormányzati választásokon a Fidesz-KDNP legyőzésének érdekében a párt működjön együtt az ellenzékkel és a szervezetekkel. A hatvani szervezet viszont úgy döntött, hogy helyben ezt nem akarják, és erről értesítették az MSZP országos központját is.

Mint írják, „ezek után, Érsek Zsolt, volt megyei elnökünk, illetve a hatvani szervezetünk vezetőjétől, azt a tájékoztatást kaptuk, hogy őt az MSZP országos elnöke arról informálta, hogy az elnökség döntése alapján Hatvanban, a hatvani tagsággal szemben, támogatják az Együtt Hatvanért Egyesületet (EHE).”

Hozzáteszik, hogy az MSZP országos központjától erre vonatkozó írásos döntést, illetve arról tájékoztatást nem kaptak, mert a nyilvánvaló jogsértést nem kívánták írásba foglalni.

„Tekintettel arra, hogy sem az országos elnöknek, sem pedig az országos elnökségnek az MSZP alapszabálya értelmében ilyen jogosultsága nincs, ezért ezt a tájékoztatást elfogadni nem tudjuk, és nem is akarjuk” – olvasható a közleményben.

A közleményben továbbá felszólítják az EHE vezetőjét, Palik Józsefnét, hogy kiadványaikról az MSZP logót tüntessék el, mivel ők úgy döntöttek, nem működnek együtt az EHE-vel.

Címkék#MSZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában