játék

2019.07.03. 10:50

Heves megye 7 csodáját keressük

Segítsen Ön is megtalálni a megye csodáit!

Heol

Nem kell bejárnia a Földet, hogy lenyűgöző természeti kincseket fedezzen fel. Megyénkben is vannak gyönyörű helyek, amelyeket érdemes mindenkinek megtekinteni. Most olvasóink segítségével szeretnék megtudni, hogy a megye lakosai szerint, mi Heves megye 7 legszebb természeti csodája.

Arra biztatjuk Önt is, kedves Olvasó, hogy jelöljön olyan természeti látnivalókat, képződményeket, amelyeket valamilyen okból különlegesnek tart.

Várjuk olvasóink javaslatait, jelöléseit

A jelöléseket elküldheti a Heves Megyei Hírlapban található jelölőszelvényen vagy online úton is a heol.hu/a-megye-7-csodaja oldalon. A jelölések beérkezési határideje 2019. július 27.

Az online jelölésnél van mód arra is, hogy küldjön saját készítésű, jó minőségű fotót is a jelöltjéről. Kérjük, használja ki a lehetőséget. Játékunk következő szakaszában a 20 legtöbb jelölést kapó csodából olvasóink szavazhatják majd meg Heves megye 7 legszebb természeti csodáját. A szavazók között értékes ajándékokat fogunk kisorsolni.

A jelölési szabályzatot a heol.hu/a-megye-7-csodaja oldalon találja.

Keressük Heves megye 7 legszebb természeti csodáját!

Segítsen megtalálni Ön is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában