Programajnánló

2018.10.12. 13:43

Ilyen programok közül választhat hétvégén Heves megyében

Pénteken, szombaton és vasárnap is remek programok közül válogathatunk megyénkben.

Sike Sándor

Péntek

 

Gyöngyös Nevető Parnasszus címmel tartanak irodalmi estet ma 17 órától a Vachott Sándor Városi Könyvtárban. A humorral párosított rendhagyó irodalom- és történelem­óra osztályfőnöke Jónás Zoltán, ének- és zenefelelőse pedig Majoros Roland lesz.

Hatvan Ma kezdődik a kétnapos sörfesztivál a Népkertben. A 18 órai hivatalos megnyitót követően 20 órától az Irigy hónaljmirigy szórakoztatja a közönséget pénteken. Szombaton este a Kowalsky meg a Vega ad élő koncertet.

Füzesabony Lelki egészség világnap – Fiatalok a változó világban címmel szervez programot a Füzesabonyi Egészségfejlesztési iroda. A 9 órakor kezdődő eseménynek a Füzesabonyi Művelődési Ház ad otthont. A rendezvényt Vass Vera klinikai szakpszichológus nyitja meg.

Szombat

Eger A Magyar Festészet Napján az idén több új helyszínen, így megyeszékhelyünkön is zajlanak a festészet ünnepének kiemelt eseményei. Az országos rendezvénysorozat részeként – Bráda Tibor üvegművész és Czifrák László üvegművész kurátori tevékenysége nyomán – Üvegfestmények és Vázlatok címmel nyílik kiállítás, és lesz látogatható október 13. és november 13. között a Dobó István Vármúzeum Ziffer Sándor Galériájában. Ezen a napon tartják a Női vonal VII. című kiállítás finisszázsát a Templom Galériában.

Vasárnap

Eger Az Érsekkertben ismét megrendezik a Magyarok vásárát, aminek részeként – az idősek világnapjához csatlakozva – megrendezik a nyugdíjasok fesztiválját. A kulturális eseményen fellépnek a megyeszékhely és a környező települések művészei, művészeti csoportjai.

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában