elismerés

2019.04.29. 17:48

Két Heves megyei szálloda is díjazott lett

Huszonnyolc szálloda, köztük két Heves megyei, és tizenegy étterem kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat a 2018-as pályázaton, velük együtt már 104 szolgáltató jogosult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által alapított védjegy használatára.

M. H.

A címet az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel és a felsőtárkányi Varázslatos Bambara is megkapta. A 2018-as év a hazai turizmust tekintve rekordévnek számított, ezzel összecseng, hogy minden eddiginél több szolgáltató vett részt a mostani pályázaton – mondta el Szabó Áron, az MTÜ szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgatója. Hozzáfűzte, az évek során folyamatosan bővült a védjegy kritériumrendszere, mégis most érkezett el az idő, hogy az élményalapú turizmus elvárásainak megfelelően újragondolják a díjat, így legközelebb már egy friss pályázati kiírással fognak találkozni a szolgáltatók. Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta, az ország a legjobb úton halad afelé, hogy utolérje turisztikai versenytársait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában