gyöngyös

2017.11.22. 21:03

Összefogás Gyöngyösön: közösen teszik szebbé az ünnepet

Ünnepi díszletben, karácsonyi fények között tartotta meg közös sajtótájékoztatóját szerdán az Ajándékdoboz Közhasznú Alapítvány és Gyöngyös önkormányzata.

H. É.

Az idén ugyanis első alkalommal fogtak össze, hogy az adventi időszakban közösen tegyék szebbé az ünnepet. Az egy hónapon át tartó rendezvénysorozatra számos ismert és népszerű énekes, zenekar látogat el, de fellépnek helyi együttesek és a már hagyományos Mikuláskuckó is várja majd a gyerekeket.

Hiesz György szerint a közös gondolkodás meghozta a gyümölcsét. A város polgármestere tájékoztatott: a Belváros tér és a Fő tér programjait összehangolták a szervezők, de fényfüzérekkel szó szerint is összekötötték a két helyszínt.

Az alapítvány képviseletében Sándor Béla úgy nyilatkozott: a szokásos és közkedvelt ünnepi vásári forgatagon túl koncertekből sem lesz hiány, pénteken kigyulladnak a belváros fényei és koncertekkel indul az ünnep.

H. É.

Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában