Üzenet

2020.04.22. 13:45

„Reméljük mielőbb találkozunk!” – Dalra fakadtak az egri hotel dolgozói (videó)

Felújítanak, takarítanak és egy kedves videóval üzennek a vendégeknek a Hotel Eger & Park dolgozói.

Heol

Mióta márciusban bezárt az egri Hotel Eger & Park, folyamatosan tájékoztatják a volt és leendő vendégeket a hotelben zajló eseményekről, mint azt Facebook-oldalukon írják: „Teszünk-veszünk, javítunk-szépítünk, mindig van valami teendő.”

A felújításokkal, kertrendezéssel és karbantartási munkálatokkal telt, mozgalmas időszak alatt a hotel dolgozói egy kis meglepetéssel is készültek: dalban mondták el vendégeiknek, hogy visszavárják őket.

A hazánkban is terjedő koronavírus-járvány nem kímélte a turisztikai szektort sem. Bár februárban még szépnek és jónak tűnt a hazai turizmus helyzete, a járvány negatív hatása márciusban már kézzel foghatóvá vált.

– Nálunk azért van nagyon nagy visszaesés, mert a tavaszi és az őszi szezonban rengeteg konferencia otthonául szolgálunk, ezeket viszont elhalasztották a résztvevők. Az egyéni szállásfoglalásokat is napról napra mondják le – részletezte korábban a bezárás okait Harmati Judit, a Hotel Eger & Park igazgatója.

Emellett, ahogyan arról korábban beszámoltunk, „Egri ÖsszefogáS.O.S. 21” névvel köszönet-kampány indult a Hotel Eger & Park kezdeményezésére. A programba önkéntes alapon jelentkezhettek szállodák, panziók, apartmanok és vendéglátóhelyek, akik hálájuk jeléül díjmentes szállást és szolgáltatásokat ajánlhattak fel a koronavírus gyógyításában résztvevő egészségügyi dolgozóknak.

 

Borítókép: A hotel dolgozói Reméljük mielőbb találkozunk! felirattal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában