Forgalomkorlátozás

2019.07.12. 13:19

Változás: egy nappal tovább tart a Sas úti lezárás

A kivitelezők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az autósok július 16-án, keddtől félpályán ismét használhassák a Sas utat.

Heol

Mint arról korábban már beszámoltunk termálvezeték átépítése miatt július 12-e és 14- e között a Sas út teljes lezárása válik szükségessé. Az autósok ebben az időszakban félpályán sem közlekedhetnek.

- A fenti információt azzal a kiemelten fontos hírrel egészítjük ki, hogy az autósoktól és a környékbeli lakóktól még egy nap türelmet kérünk. Ezzel az egy napos, plusz lezárással megspórolunk egy későbbi, ismét 3-4 napos, teljes útzárat – közölte portálunkkal Zentai László önkormányzati médiareferens.

A fentiek oka a következő: – több napos műszaki egyeztetés eredményeként sikerült elérni, hogy a termálvíz vezeték építésével

párhuzamosan elvégezzék az ugyancsak esedékes szennyvíz-gerincvezeték rekonstrukciót (KEHOP). Két teljesen különálló projektről van szó, így az, hogy a két munka egy időben haladhat, hatalmas eredmény és nagyon jó hír a közlekedők számára, hiszen ezzel sikerült a további kellemetlenségektől megkímélni az egrieket – részletezte a médiareferens.

A kivitelezők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az autósok július 16-án, keddtől félpályán ismét használhassák a Sas utat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában