Kultúra

2009.12.08. 11:29

A mobil sokba van, de sok pénzt hozhat

Az egri teátrum Csörgess meg! című darabja arra igyekezett rámutatni, hogy mennyire nincs még kultúránk a maroktelefonok használatához.

Egres Béla

A HírlapSzínház biztonságot adott ahhoz, hogy sikerüljön megvalósítani a Csörgess meg! című, rögtönzéseken alapuló produkciót, vélte Görög László színművészünk az Egri Páholy legutóbbi rendezvényén. Máté Gábor, a rendező azonban kijelentette, hogy ennek az előadásnak semmi köze az elmúlt időszak legnépszerűbb színházi sorozatához. Inkább csak annyit akar megmutatni, mennyire nincs még kultúránk a mobilhasználathoz. Pedig a maroktelefon lehet, hogy sokba kerül, de jól használva sok pénzt is hozhat. A vendégművész, Fenyő Iván is Dömötör András műsorvezető mikrofonja elé ült, és elmondta, mennyire örült, hogy részben ismét régi társaival dolgozhatott együtt.

A színházat támogató kört egy legendás dalnok, Dévényi Ádám is szórakoztatta, elgondolkodtató dalaival, s a tagok megismerkedhettek dr. Szemerkényi Rékával, aki bár rég elkerült a városból, s főleg biztonságpolitikával foglalkozik, szívében mégis egri maradt, így nem véletlen, hogy ő lett az Egri Kör legújabb tagja.

A beszélgetéseken túl a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából a páholytagok kipróbálhatták szerencséjüket a Bingó játékban is, sőt értékes nyereményekkel térhettek haza azok, akikre Fortuna rámosolygott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!