Láncátadó

2023.06.30. 13:15

Először került női elnök az egri Rotary Klub élére

Dr. Dávid Mária július 1-jétől az egri Rotary Klub elnöke

Sz. Z.

Dr. Dávid Mária, a szervezet húszéves történetében az első női vezető, s korábbi felvételekor ő volt az első hölgy tag is

Forrás: Beküldött fotó

Július 1-je a Rotary Klubok életében mindig egy új esztendő kezdete, s ettől a naptól egy éven át új elnök irányítja a szervezet munkáját – tájékoztatta portálunkat dr. Sipos Mihályné sajtóreferens.
Közölte, hogy a minap megtartott összejövetelükön az egri klub éléről leköszönő Molnár László átadta az elnöki láncot dr. Dávid Máriának, aki a szervezet húszéves történetében az első női vezető, s korábbi felvételekor ő volt az első hölgy tag is.

A rendezvényen több kitüntetést is átnyújtottak. Szent-Györgyi Albert érmet kapott Gyetvai Zsolt és dr. Zagyva Béla. Ugyanezt az elismerést adományozta posztumusz a klub néhai Kürthy Béla tagtársuknak, a kitüntetést a felesége vette át, aki a klub tiszteletbeli tagja lett. Molnár László a nemzetközi Rotary Klub alapítójáról, Paul Harrisről elnevezett elismerést érdemelte ki, míg alkormányzói tevékenységéért a Magyar Rotaryért díjat kapta Gyetvai Zsolt. Két új tag tett fogadalmat az eseményen.
Dr. Dávid Mária elnök asszony az előző évhez hasonlóan színvonalas, tartalmas programokat hirdetett, melyek első nagy attrakciója az augusztus 20-i, hagyományos Kacsa-party lesz.

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!