Ütős Találkozó

2020.02.07. 16:42

Regionális találkozón zenéltek a fiatalok Egerben

Igazán ütősre sikerült a péntek az Egri Farkas Ferenc Zeneiskolában, ugyanis megrendezték az I. Egri Regionális Ütős Találkozót, ahol több intézmény ütőtanszakai képviseltették magukat.

G. Zs.

A találkozón részt vett a Mezőkövesdi Alapfokú Művészeti Iskola, a Kazincbarcikai Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola és a Tiszaújvárosi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola.

A programot úgy szervezték, hogy legyen idő beszélgetésre, és a szabadon eltöltött közös percekre. Volt közös muzsikálás is, hogy mindenki együtt lehessen a színpadon, ezzel növelve a közösségi érzést így a közös zenélést mindenki átélhette. A fellépések és a beszélgetések mellett hangszerbemutatóval is készült az iskola. Az egész napos program a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnázium ütős növendékeinek koncertjével zárult.

Reméljük jövőre folytathatjuk a sorozatot. Jött egy ötlet a részemről és ebben támogattak a zeneiskola vezetői – árulta el a részleteket Laczkó-Pető Balázs az egri zeneiskola tanára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!