menekülnek a sztárok

2017.12.09. 11:02

Paris Hilton házát is elérte a kaliforniai erdőtűz

A modell otthonából az állatait is ki kellett menekíteni.

71112221. México, 12 Nov. 2017 (Notimex-Isaías Hernández).- En entrevista con Notimex durante el lanzamiento de su colección de calzado en la Ciudad de México, la empresaria estadunidense Paris Hilton mostró al público mexicano que detrás de la fama, el glamour y la fortuna existe una mujer madura que no teme mostrar su lado humano, comprometido socialmente. NOTIMEX/FOTO//ISAIAS HERNANDEZ/IHH/ACE/

Az USA nyugati partvidékén tomboló bozót- és erdőtüzek Los Angeles luxusnegyedét, a milliárdosok és sztárok által lakott Bel Air-t sem kímélik. Az elmúlt napokban több híresség birtokát is elérték a lángok: a sajtómágnás Rupert Murdock éppúgy érintett, mint Gwyneth Paltrow vagy Paris Hilton.

Utóbbi megható Twitter-posztban számolt be arról, hogy pár napja evakuálni kellett a házát.

„A Los Angeles-i erdőtűz borzasztó! Most ürítették ki a házamat, hogy az állataim biztonságban legyenek. Köszönöm az összes tűzoltónak, akik a saját életüket veszélyeztetik azért, hogy megmentsék a miénket. Igazi hősök vagytok!”

-hálálkodott Hilton.

Borítókép: AFP / NOTIMEX/FOTO//ISAIAS HERNANDEZ/IHH/ACE/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!